Solfilm / Bilfilm / Toning

stilren styling och bättre klimat för erat fordon

Att tona eller inte tona?

Solfilm till bilen förhöjer inte bara utseendet, men ger även liv i glas som annars är av "dött" material. Genom att placera solfilm på fordonets rutor så har ni skapat ett skydd mot både uppvärmning och kallras.
Toningen bidrar till att reflektera/absorbera inkommande solenergi för att hålla klimatet i bilen (eller fordonet) behagligt. Inte nog med att det stoppar värmen från att tränga in, så hjälper det faktiskt att hålla värmen från att ta sig ut från bilen på vintertid. Detta då glas annars räknas som ett "dött" material som tillåter fri passage för olika energier.
Inte nog med att solfilm medför en viss styling så kan den dessutom agera som insynsskydd vid mörkare toningsgrad. Allt faller i slutändan på hur ljuset ligger på, men med mörktonade glas kan det, om inte annat, bli svårare att se in!

Valet i kvalet - solfilm i Stenungsund & Göteborg med omnejd

I dagsläget finns en uppsjö av olika tillverkare på solfilm. Vi har valt att enbart arbeta med solfilm som faktiskt utlovar mer än bara styling. Effektiv nano-keramisk film från XPEL PRIME XR-serien som förhöjer utseendet på bilen men samtidigt skapar ett behagligt klimat med hjälp av ämnet grafen. 
InWRAP i Väst erbjuder solfilm i alla toningsgrader från 5% till 80% ljusgenomsläpp. Detta då ni som kund ska ha möjlighet att fritt välja utefter eget behov. Med detta vänder vi oss till bland annat er i Stenungsund, Göteborg, Uddevalla, Kungälv med omnejd.

Vi utlovar livstidsgaranti med våra olika serier av solfilm från STEK, XPEL samt Platinum Window Films.
 

Styling i sitt essä

Utöver solfilm på rutor, så erbjuder vi även toning till era lyktor för att förhöja utseendet. Vi har noga valt ut våran leverantör av lyktfilm som gör ytterst liten åverkan på ljuset. Toning av lyktor sker på egen risk! Inga garantier mot ett godkänt resultat från bilprovningen eller flygande besiktningar kan utlovas.

Vi använder PPF-toning från GSWF för att kunna erbjuda er tre mörkhetsgrader på toning (30%, 50% samt 70%).

Har ni värmeproblem, vill förhöja utseendet på ert fordon eller ett enklare insynsskydd så är solfilm/toning för er.

  Kontakta oss för offert.

Läs gärna mer om XPELs produkter på deras hemsida : https://xpeleu.se/