Lackskydd / Ceramic coating

keramisk försegling av lacken

Keramisk lackförsegling - lackskydd för dig i Kungälv, Göteborg, Stenungsund och Uddevalla med omenejd

En keramisk lackförsegling (ceramic coating) är ett smart sätt att UV-skydda, härdna och bevara originallacken eller folien på ert fordon. Förutom ett nanokeramiskt skydd som lackkonserverar mot fläckar och UV, så bidrar även coatingen till att underlätta framtida tvättar då ytskiktet blir extremt glatt och avvisar både smuts och vatten. Viktigt att veta är att en keramisk coating skyddar inte mot stenskott, vi rekommenderar därför att ni kompletterar eran försegling med PPF på utsatta områden. Kontakta oss gärna för offert gällande lackskydd för erat fordon, vi hjälper gärna er från Kungälv, Göteborg, Stenungsund och Uddevalla med omnejd.

XPEL Fusion Plus


XPEL Fusion Plus - Paint & PPF

Fusion Plus har en hållbarhet upp till 4 år och rekommenderas starkt på eran folie eller PPF. Denna behandling UV-skyddar samt underlättar underhåll på ert fordon. Förutom en hög avrinning så förstärker och fördjupar förseglingen glansen på lacken. Våran mest applicerade coating.

Lackskydd:
Pris från 5500,- inkl moms (inkl. polering).
Vid applicering på folie:
Pris från 3000,- inkl moms.


XPEL Fusion Plus - Satin

Ett keramiskt lackskydd speciellt framtagen för matte PPF, lack och folie. Denna produkten rekommenderar vi starkt i samband med en foliering av våra matta produkter då dessa är svåra att underhålla samt tåls inte att poleras. En fläck på folien resulterar oftast i byte av folien, vilket kan bli kostsamt i längden. Detta lackskydd resulterar i UV-skydd, högre fläckresistens samt smuts- och vattenavvisning.

Lackskydd:
Pris från 4500,- inkl moms.
Vid applicering på folie:
Pris från 3000,- inkl moms.


XPEL Fusion Plus - Premium

Fusion Plus Premium är ett 9 årigt lackskydd med en tjocklek på 10H, våran mest ultimata försegling. Detta lackskydd innebär maximal glans och avrinning under flera års tid. Denna produkt rekommenderas inte på folier och säljs enbart som en separat produkt/tjänst. Ni kan förvänta er extrem glans, avrinning och djup på er lack efter denna förseling.

Pris från 7500,- inkl moms (inkl. polering).

Steget före

Innan applicering av ett keramiskt lackskydd genomgår bilen en polering för att uppnå bäst resultat (vi applicerar aldrig en coating utan att polera erat fordon först). Polering utförs, i ett alternativt två steg, för att återställa lacken till nyskick - en-stegspolering vid nyare bilar och två-stegspolering vid lättare begagnat och äldre. Vid tvätt av fordonet avlägsnar vi smuts, tjära och flygrost vid behov. 

Steget efter

Efter behandling behöver lackskyddet härda i kontrollerat klimat innan fordonet rullar ut igen på vägarna. Därför behöver erat fordon alltid behållas inomhus i våra lokaler till dagen efter för att garantier skall erhållas. Vi rekommenderar underhållstvätt varje vecka med en handtvätt ungefär var 5:e tvätt. Har ni frågor om hur ni bäst ska underhållstvätta eran nyförseglade bil? Tveka inte på att kontakta oss eller fråga vid uthämtning för en snabb genomgång av hur ni enklast tar hand om erat nyförseglade fordon. Vi medskickar enkla skötselråd för eran nybehandlade bil.

 

Fråga oss gärna om våra andra rekondtjänster som vi erbjuder för erat fordon.

Kontakta oss för offert.