Lackskydd / Ceramic coating

keramisk försegling av lacken

Keramisk lackkonservering

En keramisk lackförsegling (ceramic coating) är ett smart sätt att UV-skydda, härdna och bevara originallacken eller folien på ert fordon. Förutom ett nanokeramiskt skydd mot fläckar och UV, så bidrar även coatingen till att underlätta framtida tvättar då ytskiktet blir extremt glatt och avvisar både smuts och vatten. En keramisk coating skyddar inte mot stenskott, vi rekommenderar därför att ni kompletterar eran försegling med PPF på utsatta områden. Kontakta oss gärna för offert gällande ert fordon.

XPEL Fusion Plus


XPEL Fusion Plus - Paint & PPF

Det mest ordinära lackskyddet vi erbjuder. Hållbarhet upp till 4 år och rekommenderas starkt på eran folie eller PPF (först efter 1 år alternativt direkt vid montering av Ultimate Plus PPF). Denna produkt går även applicera som vanligt lackskydd på erat fordon.

Lackskydd:
Pris från 5000,- inkl moms (inkl. polering).
Vid applicering på folie:
Pris från 3000,- inkl moms.


XPEL Fusion Plus - Satin

Ett keramiskt lackskydd speciellt framtagen för matte PPF, lack och folie. Denna produkten rekommenderar vi starkt i samband med en foliering av våra matta produkter då dessa är svåra att underhålla samt tåls inte att poleras. En fläck på folien resulterar oftast i byte av folien, vilket kan bli kostsamt i längden.

Lackskydd:
Pris från 5000,- inkl moms (inkl. polering).
Vid applicering på folie:
Pris från 3000,- inkl moms.


XPEL Fusion Plus - Premium

Premium är ett 9 årigt lackskydd med en tjocklek på 10H, våran mest ultimata försegling. Detta lackskydd innebär maximal glans och avrinning under flera års tid. Denna produkt rekommenderas inte på folier och säljs enbart som en separat produkt/tjänst.

Pris från 7500,- inkl moms (inkl. polering).

Steget före

Innan applicering av ett keramiskt lackskydd genomgår bilen en polering för att uppnå bäst resultat (vi applicerar aldrig en coating utan att polera ert fordon först). Polering utförs i ett alternativt två steg för att återställa lacken till nyskick - en-stegspolering vid nyare bilar och två-stegspolering vid lättare begagnat och äldre. Vid tvätt av fordonet avlägsnar vi smuts, tjära och flygrost vid behov.

Steget efter

Efter behandling behöver lackskyddet härda i kontrollerat klimat innan fordonet rullar ut igen på vägarna. Därför behöver erat fordon alltid behållas inomhus i våra lokaler till dagen efter för att garantier skall erhållas. Vi rekommenderar underhållstvätt varje vecka med en handtvätt ungefär var 5:e tvätt. Har ni frågor om hur ni bäst ska underhållstvätta eran nyförseglade bil? Tveka inte på att kontakta oss eller fråga vid uthämtning för en snabb genomgång av hur ni enklast tar hand om fordonet.

 

Läs gärna mer om XPELs produkter på deras hemsida : https://xpeleu.se/