Om Oss

vår historia i sin korthet

Vårat mål

Vi är ett konstant växande varumärke med fokus på att leverera kvalitativt arbete med högst kvalitativa produkter. 

I all välmening vägrar vi att tumma på slutresultatet för att öka våra marginaler och väljer därför att enbart arbeta med produkter från välkända folieleverantörer för att stadigt stå bakom deras utlovanden och garantier. Detta för att ni, som kund, ska få ut det bästa och känna er säkra i erat val av våra tjänster och produkter.

Hållbarhet, garanti och kvalitet är vårat syfte, mål och motto.

Vägen hit

2010 tog grundaren steget in i arbetslivet och påbörjade en oväntad resa till vad som idag är en rullande verksamhet. Efter flera års erfarenhet inom branschen olika hörn (solfilm, dekor, fastighetsfilm) togs det aktiva valet (2018) att bilda, vad som idag är, inWRAP och fokusera på det vi tyckte om mest - car wrapping.

Över 15 år i branschen med diverse certifieringar från bland annat Oracal (2015), 3M (2017), Hexis (2017) och XPEL (2023) har gett oss goda kunskaper och insikter i våra produkter och tjänster som vi levererar.

En ständig strävan efter förbättring och bli bättre på det vi gör innebär att vägen aldrig tar slut, resan är konstant. Följ oss gärna på våran resa!

Verksamheten

Kvalitet över kvantitet har förespråkats sedan dag ett.

Som fåmansföretag har vi möjlighet att styra och kontrollera våra projekt för att säkerställa ett ordentligt slutresultat på våra folieringar och projekt. Vi tar hand om er bil som om det vore vår egen. Det kan innebära lite längre väntetider när trycket är som högst, men också att ni som kund kan vara trygg i att arbetet utförs korrekt och felfritt.

Fokus från dag ett har alltid varit kundbemötande. Vi värdesätter kommunikation och har alltid lagt fokus på svar inom sociala medier, offertförfrågningar och samtal. Vi tror på långvariga kundrelationer och hoppas på att hjälpa er i nuvarande samt framtida projekt.