Helfoliering / Bilfoliering

från en av miljonen, till en på miljonen

 

Foliering - bilfoliering och helfoliering för dig i Uddevalla, Kungälv, Göteborg och Stenungsund med omnejd

Har ni tröttnat på färgen på er bil eller kanske söker ett unikt motiv? Fanns inte färgen ni ville ha på ert fordon vid beställning eller var väntetiden för lång? Då är foliering perfekt för er. Skydda erat fordons lack med en helfoliering samtidigt som ni sticker ut bland mängden.
Vid en foliering är det bara fantasin som sätter gränser. Med ett brett urval på olika kulörer och mönster kan ni enkelt få er bil, båt, mc eller annat fordon att bli unikt. Förutom upplyftning av fordonet, ingår ett lager skydd mot lättare repor, enkla stenskott samt ett UV-skydd för lacken under.

 

Kvalitet spelar roll

Vi på inWRAP har flera års erfarenhet inom branschen och arbetar med känsla, noggrannhet och finess för att ständigt bli bättre på det vi gör. Vi är ett växande varumärke med öga för kvalité. Vårat mål är att ni som kund ska känna er trygga samt nöjda med erat val av foliemontör då vårat fokus ligger på hållbarhet och resultat.

För att uppnå högsta kvalité har vi valt att enbart arbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering/foliering, så som 3M, Avery Dennison, Inozetek, Oracal, Hexis, PWF med flera. Detta för att ni som kund ska få ta del av marknadsledande produkter med trofasta garantier.

 

Redo för en investering? Kontakta oss.

Print, solida färger, wrapping eller fordonsdekor

I foliens värld är ni inte låst vid ett färgval. Med dagens teknik och högupplösta bilder, framförallt vektoriserat, kan ni få det printat i alla storlekar utan att "pixlar" förstör slutresultatet. Vare sig det är företagsloggor som sträcker sig flera meter eller ett designat mönster till ditt fordon så finns det en lösning. Komplexa logotyper, som involverar flera färger, kan printas ut och användas som dekor eller skyltmaterial. Printad folie växer markant fram på marknaden och är ett unikt sätt att sticka ut bland mängden och få ditt fordon att synas. Vi har betydande kunskap och erfarenhet för att hjälpa er med tjänster inom detta område. Vi erbjuder även livery-foliering från bland annat Wrapstock.

Har ni frågor angående våra tjänster inom bland annat fordonsdekor, wrapping eller foliering - ta kontakt med oss. Vi vänder oss bland annat till er som finns i Uddevalla, Kungälv, Göteborg, Trollhättan och Stenungsund med omnejd.

Det stora valet

Boka gärna in en träff med oss för att kolla igenom de olika färgkartorna med folie vi har att erbjuda vid helfoliering och foliering av ert fordon. Tänk på att nyanser skiljer sig i verkligheten. Har ni ett eget förslag på en folie ni vill använda, som är från en annan leverantör? Tala gärna om detta för oss vid er offertförfrågan. På plats hos oss finner ni olika färgkartor från de flesta leverantörer av folie.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser på diverse folieringsprojekt - Galleri

För våra senaste referenser inom foliering besök och gilla gärna våran Facebook eller Instagram.