Helfoliering / Bilfoliering

från en av miljonen, till en på miljonen

Helfoliera mera

Har du tröttnat på färgen på din bil eller kanske vill ha ett unikt motiv på ditt arbetsfordon? Kanske fanns inte färgen du ville ha på ditt fordon vid uthämtning och väntetiden var för lång eller kostnaden skiljde sig markant? Vid en helfoliering är det bara fantasin som sätter gränser. Med ett brett urval på olika kulörer och mönster kan du enkelt få din bil, båt, mc eller annat fordon att bli unikt och sticka ut bland mängden. Förutom upplyftning av fordonet ingår ett tunt lager skydd mot lättare repor, mindre stenskott och UV.

Kvalitet spelar roll

Som regel vid en växande produkt, ökar även konkurrens, utbud och sortiment bland tillverkare på marknaden. Vare sig de är nybildade eller veteraner inom branschen gror olika fabrikörer fram. Vissa producenter lägger tid på forskning och utveckling, samt strävar efter kvalité och hållbarhet, medan andra fokuserar på att ha lägst pris och förbiser behovet av en durabel produkt. Vi har valt att enbart jobba med de mest kända och kvalitativa fabrikanter inom foliebranschen, så som 3M, Hexis med mera, för att du som kund ska få det bästa och mest hållbara på marknaden.

Print, solida färger eller dekor

I folievärlden är du inte låst vid ett färgval. Med dagens teknik och högupplösta bilder, framförallt vektoriserade, kan du få det printat i alla storlekar utan att "pixlar" förstör slutresultatet. Vare sig det är företagsloggor som sträcker sig flera meter eller ett designat mönster till ditt fordon så finns det en lösning. Komplexa logotyper, som involverar flera färger, kan printas ut och användas som bildekor eller skyltmaterial. Printad vinyl växer markant fram på marknaden och är ett unikt sätt att sticka ut bland mängden och få ditt fordon att synas.

Det stora valet

Som standardleverantör, av film och folie, har vi valt Hexis produkter, därför finner du deras olika serier av wrapping-folie. Tänk på att nyanser skiljer sig i verkligheten. Har du eget förslag på en folie du vill använda som är av en annan fabrikant? Tala gärna om detta för oss vid din offertförfrågan. På plats hos oss finner du olika färgkartor från andra leverantörer av folie.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser - Galleri