Helfoliering / Bilfoliering

från en av miljonen, till en på miljonen

Foliera mera - bilfoliering och helfoliering för dig i Uddevalla, Kungälv, Göteborg ochTrollhättan med omnejd

Har ni tröttnat på färgen på er bil eller kanske vill ha ett unikt motiv? Kanske fanns inte färgen ni ville ha på ditt fordon vid uthämtning eller väntetiden var för lång? Stack månadskostnaden iväg markant vid val av annat än ordinarie kulör? Då är foliering perfekt för er. Vid en helfoliering är det bara fantasin som sätter gränser. Med ett brett urval på olika kulörer och mönster kan ni enkelt få er bil, båt, mc eller annat fordon att bli unikt och sticka ut bland mängden. Förutom upplyftning av fordonet, ingår ett lager skydd mot lättare repor, enkla stenskott samt ett UV-skydd för lacken under.

Kvalitet spelar roll

Vi på inWRAP har flera års erfarenhet inom branschen och arbetar med känsla, noggrannhet och finess för att ständigt bli bättre på det vi gör. Vi är ett växande varumärke med öga för kvalité, hållbarhet och resultat. Vårat mål är att ni som kund ska känna er trygga samt nöjda med erat val av foliemontör.

För att uppnå högsta kvalité har vi valt att enbart arbeta med de mest kvalitativa leverantörer inom branschen för bilfoliering/foliering, så som 3M, Avery Dennison, Inozetek, Oracal, Hexis med mera. Detta för att ni som kund ska få det bästa och mest hållbara på marknaden.

Redo för en investering? Kontakta oss.

Print, solida färger, wrapping eller fordonsdekor

I foliens värld är ni inte låst vid ett färgval. Med dagens teknik och högupplösta bilder, framförallt vektoriserat, kan ni få det printat i alla storlekar utan att "pixlar" förstör slutresultatet. Vare sig det är företagsloggor som sträcker sig flera meter eller ett designat mönster till ditt fordon så finns det en lösning. Komplexa logotyper, som involverar flera färger, kan printas ut och användas som dekor eller skyltmaterial. Printad folie växer markant fram på marknaden och är ett unikt sätt att sticka ut bland mängden och få ditt fordon att synas. Vi har betydande kunskap och erfarenhet för att hjälpa er med tjänster inom detta område.

Har ni frågor angående våra tjänster inom bland annat fordonsdekor, wrapping eller foliering - ta kontakt med oss. Vi vänder oss bland annat till er som finns i Uddevalla, Kungälv, Göteborg, Trollhättan och Stenungsund med omnejd.

Det stora valet

Boka gärna in en träff med oss för att kolla igenom de olika färgkartorna med folie vi har att erbjuda vid helfoliering. Tänk på att nyanser skiljer sig i verkligheten. Har ni ett eget förslag på en folie ni vill använda, som är från en annan leverantör? Tala gärna om detta för oss vid er offertförfrågan. På plats hos oss finner ni olika färgkartor från de flesta leverantörer av folie.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser - Galleri

För våra senaste referenser besök & gilla gärna våran Facebook eller Instagram.