Helfoliering / Bilfoliering

från en av miljonen, till en på miljonen

Helfoliera mera - bilfoliering och helfoliering för dig i Uddevalla, Kungälv, Göteborg, Trollhättan och Borås med omnejd

Har du tröttnat på färgen på din bil eller kanske vill ha ett unikt motiv på ditt arbetsfordon? Kanske fanns inte färgen du ville ha på ditt fordon vid uthämtning eller väntetiden var för lång? Stack månadskostnaden iväg markant? Då är foliering perfekt för dig. Vid en helfoliering är det bara fantasin som sätter gränser. Med ett brett urval på olika kulörer och mönster kan du enkelt få din bil, båt, mc eller annat fordon att bli unikt och sticka ut bland mängden. Förutom upplyftning av fordonet ingår ett tunt lager skydd mot lättare repor, mindre stenskott och UV.

Kvalitet spelar roll

Som regel vid en växande produkt, ökar även konkurrens, utbud och sortiment bland tillverkare på marknaden. Vare sig de är nybildade eller veteraner inom branschen gror olika fabrikörer fram. Vissa producenter lägger tid på forskning och utveckling, samt strävar efter kvalité och hållbarhet, medan andra fokuserar på att ha lägst pris och förbiser behovet av en durabel produkt. Vi har valt att enbart jobba med de mest kända och kvalitativa fabrikanter inom branschen för bilfoliering, så som 3M, Avery Dennison, Hexis med mera, för att du som kund ska få det bästa och mest hållbara på marknaden.

Print, solida färger, wrapping eller fordonsdekor

I folievärlden är du inte låst vid ett färgval. Med dagens teknik och högupplösta bilder, framförallt vektoriserat, kan du få det printat i alla storlekar utan att "pixlar" förstör slutresultatet. Vare sig det är företagsloggor som sträcker sig flera meter eller ett designat mönster till ditt fordon så finns det en lösning. Komplexa logotyper, som involverar flera färger, kan printas ut och användas som fordonsdekor eller skyltmaterial. Printad folie växer markant fram på marknaden och är ett unikt sätt att sticka ut bland mängden och få ditt fordon att synas. Vi har betydande kunskap och erfarenhet för att hjälpa våra kunder med tjänster inom det här området, så om du har frågor angående våra tjänster inom bland annat fordonsdekor, wrapping eller foliering - ta då kontakt med oss. Vi vänder oss bland annat till dig som finns i Uddevalla, Kungälv, Göteborg, Trollhättan och Borås med omnejd.

Det stora valet

Boka gärna in en träff med oss för att kolla igenom de olika färgkartorna vi har att erbjuda som helfoliering. Tänk på att nyanser skiljer sig i verkligheten. Har du eget förslag på en folie du vill använda som är av en annan tillverkare? Tala gärna om detta för oss vid din offertförfrågan. På plats hos oss finner du olika färgkartor från andra leverantörer av folie.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser - Galleri