Bildekor / Fordonsdekor / Profilering

att synas, eller inte synas

"Syns du inte finns du inte"

Alla företagares mål, stora som små, strävar efter att synas. Vare sig det är marknadsföring via skyltar, banderoller, dekal på bil, reklam eller flyers så behöver företaget vara synligt för att sälja sina produkter och/eller tjänster. Utan marknadsföring eller något sätt att nå ut till konsumenter så utesluts försäljning. 

Bildekor, dekor, dekaler, striping eller den numer korrekta benämningen - fordonsdekor, är ett av de många olika alternativ för att marknadsföra ens företag eller helt enkelt profilera olika budskap till allmänheten med hjälp av ett fordon.

Endast fantasin sätter gränser

Som rubriken lyder så finns det ingenting annat än fantasin som sätter gränser på hur ett marknadsförande budskap kan se ut. Med flertals färger på vinyler att välja emellan kan man enkelt förvandla ens fordon till en reklampelare med unikt utseende. Printad dekor/folie/dekal är ett utmärkt alternativ för komplexa logotyper och designer som verkligen får arbetsbilen att sticka ut.

Vi hjälper er från start till slut, med placering, framtagning och design av fordonsdekor på erat fordon. Vi vänder oss till er på västkusten kring Göteborg, Uddevalla, Kungälv och Stenungsund med omnejd.

Kontakta oss för en offert och/eller konsultation.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser gällande diverse bildekor och dekaler - Galleri