Bildekor / Fordonsdekor / Profilering

"Syns du inte finns du inte"

Det finns ett mål alla företagare strävar efter, stora som små, och det är att synas. Vare sig det är marknadsföring via skyltar, banderoller, dekal på bil, reklam eller flyers så behöver företaget vara synligt för att sälja sina produkter och/eller tjänster. Utan marknadsföring eller något sätt att nå ut till konsumenter så utesluts försäljning.

Bildekor, dekal, striping eller den numer korrekta benämningen - fordonsdekor, är ett av de många olika alternativ för att marknadsföra ens företag eller helt enkelt profilera olika budskap till allmänheten med hjälp av ett fordon.

Endast fantasin sätter gränser

Som rubriken lyder så finns det ingenting annat än fantasin som sätter gränser på hur ett marknadsförande budskap kan se ut. Med flertals färger på vinyler att välja emellan kan man enkelt förvandla ens fordon till en reklampelare med unikt utseende. Printad dekor/folie/dekal är ett utmärkt alternativ för komplexa logotyper och designer som verkligen får arbetsbilen att sticka ut.

Vi hjälper Er gärna med placering och designalternativ av fordonsdekor på fordonet. InWRAP i Väst är aktiva på västkusten kring Göteborg och Stenungsund.

Kontakta oss för en offert och/eller konsultation.

Glöm inte kolla in vårat galleri med referenser - Galleri