Rekonditionering

Den ständiga kampen

Att hålla ens fordon rent och välvårdat är tidskrävande och kräver noggrannhet. Överlämning av fordon för restaurering och rekondition är vanligt och sker dagligen. Med rätt kunskap, erfarenhet och expertis tar vi hand om ert fordon på rätt sätt och restaurerar det till sitt ursprungliga skick. I dagskedet erbjuder vi endast invändig rekondition, då vi arbetar med folier och lim som kräver oljefria ytor samt luftutrymmen. Är ni däremot mån om utsidan på ert fordon erbjuder vi stenskottsskydd som kan appliceras på upp till 90% av fordonet utan skarvar, med få undantag.

Insidan som räknas

Utsidan är den som syns, men i slutändan är det alltid insidan som har betydelse, vare sig det är som person, i hemmet eller fordonet. När det gäller fordon samlas lätt grus, damm, skräp och fläckar i det lilla utrymmet vi har, av alla på- och avstigningar. Vi ombesörjer och rengör ert fordon utförligt på insidan med våra olika paket för invändig rekondition och restaurering.

 

Listpriser och paket

Då vi inte är en genuin rekonditionsfirma jobbar vi inte med utvändig tvätt, lackförsegling eller keramiska lackskydd. Istället erbjuder vi en totalrestaurering av insidan med ångtvätt, dammsugning och mer därtill. Nedan finner ni listpriser och samtliga paket vi erbjuder. Ni är välkomna att kontakta oss för ytterligare information eller funderingar. 

Vid större fordon (SUV m.m.) tillkommer 100,- på alla paket, alla priser är inklusive moms.

Grand : 450,- 

Dammsugning - helbil inkl. mattvätt
Fönsterputs - invändig
Avtorkning av plastytor samt instrumentpanel 

Deluxe : 850,-

Dammsugning - helbil inkl. mattvätt
Fönsterputs - invändig
Avtorkning av plastytor, instrumentpanel, dörrfals, dörrar samt instegslister

Elegant : 1550,-

Dammsugning - helbil inkl. mattvätt
Textil-/ångtvätt av golv och tak
Fönsterputs - invändig
Avtorkning av plastytor, instrumentpanel, dörrfals, dörrar samt instegslister

Tillägg/enskilda moment

Dammsugning - helbil : 250,-
Textil- och ångtvätt säten : 250,- / säte
Motortvätt : 500,- (tvätt och detaljpolering av alla synliga ytor)